Tietoa vauhdittajista

Perustin Vauhdittajat tuodakseni yhteen Suomen parhaan osaamisen palvelu- ja myyntiprosessien ja uusien konseptien kehittämiseen. Olen aina työskennellyt uuden kehittämisen parissa ja lanseerannut  Suomen ensimmäisen nettivakuutuksen, varainhoitopalvelun, työnhakupalvelun ja olin mukana perustamassa uutta pankkia. Yrittäjänä olen auttanut yrityksiä tuomaan markkinoille uusia palveluita ja kehittämään prosessejaan. Perehdyin palvelumuotoiluun yli 10 vuotta sitten, Lean- menetelmiin kuusi vuotta sitten, Lean Startup prosessiin viisi vuotta sitten  ja olen auttanut sekä erikokoisia yrityksiä, että julkisia toimijoita kehittämään omia prosessejaan. Prosessien läpimenoajat ovat aina nopeutuneet vähintään 40% ja projektien kestot ovat yleensä olleet n. viisi päivää kestäviä.

Haluan aina tehdä asiat mahdollisimman käytännön läheisesti ja auttaa asiakkaitani viemään kehitystyöt maaliin asti. Monet asiakassuhteeni ovatkin olleet hyvin pitkiä ja useimpien kanssa olen tehnyt useita eri projekteja. Sen katson olevan paras mittari asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Vauhdittajien palvelut on rakennettu sen mukaan, mitä olen kokenut asiakkaitteni tarvitsevan eniten. Lisää myyntiä, lisää aikaa, uusia tuotteita tai parempaa työn sujuvuutta. Jokaisessa palvelussa nämä asiat ovat vahvasti läsnä, mutta painotukset vaihtuvat kehitettävän osa-alueen mukaan.

Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaan viesteihin niin nopeasti kuin se on inhimillisesti mahdollista.

Tommi Elomaa
[email protected]
+358-40 5899 848